Programuojamas DC Maitinimo šaltinis Kintamosios 30 V/5A Reguliuojamas Didelio Tikslumo Atminties Funkcija 4 Skaitmenų Ekranas Reguliuojamas Perjungimo

  • €85.69
  • €59.98



  • Dalintis:

Papildoma informacija

【DIDELIS TIKSLUMAS SU LENGVAI KONTROLIUOTI SĄSAJA】: MPU micro-system, kodavimas-reguliuojamas fine & rupi reguliavimo rankenėlė užtikrina ne tik aukštą tikslumą, bet taip pat didelis tikslumas.Rodoma klaviatūros blokavimo funkcija, 4 digitals spalvotas LED ekranas (0.01 V ir 0.001 A) ir automatinis galios apskaičiavimas užtikrinti stabilią srovę, ir aiškiai matomas ekranas. 【SAUGOJIMO IR PRISIMINTI, ATMINTIES FUNKCIJA】: Yra 3 mygtukai su Sandėliavimo ir prisiminti, atminties funkcija.Lengvai laikymo ar prisiminti, dažnai naudojama srovė/įtampa tik paspaudus mygtuką.Paramos Nuolatinės Srovės (C. C.) ir Nuolatinės Įtampos (C. V.) režimai. 【PAPILDOMŲ KOMPAKTIŠKAS ir NEŠIOJAMIEJI】: 3.14 X 5,9 X 9 colio.Su maitinimo jungiklį funkcija ir srovės išėjimo mygtuką, stendo, elektros energijos tiekimas yra gerai tinka laboratorijoms, mokykloms, elektros priežiūra, diy elektronikos mėgėjų, tinka lab & pramoniniam naudojimui. 【PASTATYTI Į PASKUTINĮ】: FCC & CE sertifikuotas gaminys.Built-in OCP (Per Srovės Apsauga), OVP (Per Įtampos Apsauga), ir trumpojo jungimo apsauga.Specialių kairėje ir dešinėje angos ir vidaus aušinimo ventiliatorius išvengti perkaitimo. 【MŪSŲ PAŽADAS PADARYTAS】: Ateik su 36 Mėnesių paramą tiems, kurie prisijungs 36 Mėnesių garantija programa.Mūsų misija yra suteikti prieinamą ir praktinių aukštos kokybės produktų, kad kiekvieną pramonės ir mokslo priimtiną kainą.Mūsų misija yra suteikti prieinamą ir praktinių aukštos kokybės produktų, kad kiekvieną pramonės ir mokslo.

Atminties Funkcija

1) Pasukti Rankenėlę, nustatykite reikšmę, kurią norite išsaugoti.

2) Ilgai paspauskite "M1" mygtuką, kol lemputė yra, o tai reiškia, vertė išsaugoti "M1" mygtuką sėkmingai.

3) Paspauskite "M1" mygtukas su šviesos mygtuką.Išsaugoti vertė bus skaityti, kai indikatorius yra. (M1/ M2/ M3 mygtukas veikia iš esmės vienodai).

Žemas triukšmo lygis

Plokštės ir komponentai yra nustatyti lygiagrečiai atveju, sumažinti oro slėgio pusiausvyros.Optimizuoti važiuoklės, oro srauto padės padidinti efektyvumą built-in ventiliatorius ir apatinis triukšmo.

Stabilios ir saugios produkcijos Įrengtos įžeminimo viela ir perduoti CE ir FCC sertifikuota, taip pat perkrovos ir trumpo jungimo apsauga, per šildymo apsauga, Programuojamas Laboratoriniai nuolatinės SROVĖS Maitinimo šaltiniai su pastovi galia užtikrina didelį stabilumą ir patikimą saugumą. Techninės Specifikacijos Išėjimo Įtampa 0-32V Išėjimo Srovė 0-5A ĮTAMPA Apkrovos Reguliavimas masės dalis ≤0,1%+5mV ĮTAMPOS Linijos Reglamento ≤0.01%+5mV SROVĖS Apkrovai Reglamento ≤0.2%+3mA DABARTINĖS Linijos Reglamento ≤0.2%+3mA Maks.išėjimo įtampa 5V max±0.2% Max.išėjimo srovė 30A max±0.2% Intervale nuo 0℃ iki 40℃, ne didesnis kaip 80% RH Pasiūlė Veikimo Diapazonas 23 ℃ ± 5 ℃ Svoris 1.95 KG, Dydis 80*150*230 mm

Žymos: dps3010u, mp1584en, dc maitinimo reguliuojamas qje, reguliuojamas maitinimo reikmenys, programuojamas maitinimo galia, desktop hard drive skaičiuoklė, reguliuojamas dc tiesioginis maitinimo šaltinis, nuolatinės srovės maitinimo šaltiniai, 30 v, 10a, veido aptikimo telefono turėtojas, dc žemyn žingsnis.


  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: A-BF
  • Etapas: Trijų Fazių
  • Modelio Numeris: SS-305MP
  • Srovės Tipas: DC
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]