Paprastumas Surinkimo Rūdžių Įrodymas, Chromuotas Plienas Bananai, Tvirtas Metalinis Kablys, Apvalaus Pagrindo, Satino Nikelio

  • €16.44
  • €11.51



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Paprastumas Surinkimo Rūdžių Įrodymas, Chromuotas Plienas Bananai, Tvirtas Metalinis Kablys, Apvalaus Pagrindo, Satino Nikelio

✅ SUTEIKIA LENGVĄ PRIEIGĄ – Šis laikiklis yra puiki vieta laikyti jūsų bananų iš kraujosruvos.Puikiai tinka jūsų virtuvės arba valgomojo stalo. ✅ DEKORATYVINIS DIZAINAS – Jo elegantiškas dizainas prideda prie savo tikslo!Pridėti daugiau kovos kosmoso kabinti savo krūva apie tai dekoratyvinių medžių. ✅ RŪDIMS ATSPARUS – Tai ilgalaikis medis visada išlaikyti jūsų bananų.Pagaminti iš tvirtos ir rūdims atsparių medžiagų. ✅ PATVARUS – Labai subalansuota, tai bananų medis gali atlaikyti krūva bananų, todėl jūs galite panaikinti, palikti jas dėl savo kovos.

1.Medžiaga :Metalas 2.Dydis :6.5 x 6.5" x 13"colių 3.Svoris:0.5 KG 4.Spalva :Sidabrinė

1 VNT * Bananų Medis

1. Visi Daiktai bus išsiųsti per tvarkymo laikas ribotas dieną po apmokėjimo gavimo .

2 .Vežimas paprastai trunka 10-20 dienų MUS UK AS DE; apie 20-35 dienų į kitas šalis,angų ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.Jeigu tu negali priimti laivybos laikas, prašome patikrinti papildomą mokestį su mumis laivų daiktą per express".

3. Kai Pakuotės buvo problema ,kaip paketas sugadintas, defektai,Prarado (Bec tarptautinės laivybos turėti jokios avarijos) ....Pls susisiekti su mumis immediteadly .Mes stengiamės suteikti patenkinti sprendimas.

1. Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, mes mielai priimti prekės (- ių) ir atgal, gali pasiūlyti visą grąžinamosios išmokos arba mainus.

2. Prašome siųsti elementą atgal unworn ir į savo pradinę būklę.Prekės turi būti vežamos iš anksto apmokėtas ir apdraustas su paketu, sandariai suvynioti.Laivybos, draudimo ir valdymas grįžo daiktai negrąžinami.

3. Prekės, kurių matavimai, kad būtų išjungti / vienas colis yra ne gauti grąžinamąją išmoką.Visi matavimai yra apytiksliai ir gali būti naudojamas kaip ref referencinių.Matavimai gali skirtis vieno colio nuo matavimai nurodyta.

4. Kai yra elementą, daugkartinio naudojimo, grąžinimo?

Kai tik gausime prekę grąžinti, elektroniniu paštu bus išsiųstas jums, ir jūsų grąžinimo yra tvarkomi.

1. Bet problema, gavusi informaciją apie mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralią/Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes pažadame padėti jums ją išspręsti artimiausiu metu,ir, kad jums jaustis visiškai patenkinamas.

2. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 30 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. (Palikti pranešimą iš Kaunaskitaip.lt) Mes jums atsakyti jūsų pranešimą per 12hrs.Laiškus bus uždelstą atsakymą, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Žymos: bananų stendas, vaisių krepšelis, krepšelis geležies, keurig medžio turėtojas, crystal dramblys keychain, medžio smilkalų laikiklis, papuošalai iš nerūdijančio plieno, bananų laikiklio stovas, bananų pakaba, nešiojamų varantys.


  • Medžiaga: Metalo
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Taikomas Vietos: Kicthen & Kambarys
  • Tipas: Bananų Turėtojas
  • Nėra. Pakopų: Vieną
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
  • Dydis: 6.5" x 6.5" x 13"
  • Naudoti: Chromuotas Plieno Bananų Medis
  • Diegimo Tipas: Grindų Tipas

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]