LC100-Skaitmeninis LCD Didelio Tikslumo Induktyvumą, Talpa L/C Metrų Kondensatorius Išbandyti Priemones,

  • €9.57



  • Dalintis:

Papildoma informacija

LC100-tipo yra pilnai pridėta 1uF-elektrolitinius kondensatorius 100mF testavimo funkcija, be pagrindinių trijų prekystalių, visi prekystaliai autoranging.

Šis produktas turi absoliutų pranašumą mažos vertės atlikti bandymus, susijusius su pardavimo gatavų produktų pateikimo į rinką induktyvumą, talpa matuoklis (pvz. 6243 serija) yra tikslumas ir minimali rezoliucija, ir lankstus internetinių kalibravimo visada galite išlaikyti matavimo tikslumas.Priemonės nenaudoja potenciometro reguliavimo, kalibravimo parametrus yra visiškai saugomi mikrovaldiklis FLASH vidaus elektra-žemyn, yra ne prarasti, nei potenciometras kalibravimo metodus, tiksliai.

LC100-pagrindinis techniniai rodikliai: Matavimo tikslumas: 1% Talpos matavimo ribos: 0.01 pF-10uF Minimali skiriamoji geba: 0.01 pF Induktyvumą Intervalas: 0.001 uH-100mH Minimali rezoliucija: 0.001 uH Didelis induktyvumas matavimo intervalas: 0.001 mH-100H Minimali rezoliucija: 0.001 mH Didelės talpos matavimo diapazonas: 1uF-100mF Minimali skiriamoji geba: 0.01 uF Bandymų dažnį: kondensatoriai, ritės failą apie 500kHz, didelis induktyvumas apie 500Hz Gali rodyti dabartinę bandymų dažnį vertės Veiksmingą ekranas skaitmenys: 4 Ekranas: LCD 1602 Maitinimas: miniUSB sąsaja paimti valdžią arba 5V maitinimo SMD litavimo komponentai, stabili ir patikima

1) LC100-A " prisijungė prie didžiųjų 1uF kondensatorių-100mF matavimo paveikslėlyje yra priemonė, šešių didelis kondensatorius 4700uF kondensatorius lygiagrečiai matuojamas 28.7 mF, lygus kondensatoriaus 4.78 mF, 28.7 mF talpa yra už įprastą kondensatorius asortimentą, lentelės, priemonės bandymo diapazone tiesiai į 100 mF!

2) small talpa, mažas, induktyvumo ritės ir didelių indukcinis bandymo, LC100-A ir LC100-S yra tos pačios, taip LC100-S, kaip pavyzdžiui:

a) taip vaizdas yra, pavyzdžiui, matavimo mažos talpos galima matyti iš paveikslėlio, kad rezoliucija buvo pasiektas 0.01 pF, turite atkreipti dėmesį į poveikio bandymo įrašą, išlaikyti testą įrašą be prieigos talpą, normalizuoti 0, ir tada kiek įmanoma išlaikyti santykinę poziciją bandymo vaizdo įrašą į kondensatorių nepakitęs, tai yra ta pati bandymų mažas induktyvumas.

b) šios nuotraukos yra pavyzdžių, matavimo mažas induktyvumas matyti iš paveikslėlio, maždaug 4 įjungti tuščiavidurių ritės vielos bandymo rezultatai 0.058 uH, šis rezultatas yra lygus 58nH už 6243 klasės priemonė yra visiškai neaptinkamas indukcinis privalumas tai taip pat yra priemonė.

c) trečia nuotrauka yra priemonė 0.22 uF saugos kondensatorius, skaičiai yra labai stabilus matavimo rezultatus, čia jums patarimas, jei jūs naudojate bandymo rezultatai plaka labai galinga, kad šis kondensatorius stabilumas yra prasta arba bloga aukšto dažnio charakteristikos, ir gerai capacitive ekranas rezultatai labai stabilus.

d) ketvirta nuotrauka yra mano, matavimo induktyvumą bandymų dažnį, dabartinį vartojimą, paspauskite juodą mygtuką, kai matavimo induktyvumą, talpa testas taip pat gali naudoti tą patį metodą, kad matytumėte tai.

Pakuotės Turinys 1 x LC100-A induktyvumo-kondensatorius Lentelė 1 x Mini USB Kabelis

Žymos: hsd088ipw1, mb102, land cruiser lc100, "pasidaryk pats" dažnio matuoklis, kondensatorius rinkinys, lcr t4, ekranas lcd, fm transmitt, "pasidaryk pats" rinkinys radijas, ritės induktyvumo.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • sąlyga: Naujas
  • Maitinimo Įtampa: V
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius
  • Prekės Pavadinimas: SUNLEPHANT
  • Pakuotė: SMD
  • Išsklaidymo Galia: W
  • Modelio Numeris: modulis
  • Prašymas: Kompiuteris
  • Darbinė Temperatūra: Nuo -20 iki +50

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]