Smart Gyvenimo WiFi-rf Smart Touch Užuolaidų jungiklis Žaliuzės Ritininiai durų Užrakto Jungiklis 1 RF nuotolinio valdymo kelis jungikliai

  • €4.03
  • €2.42



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

1.RF+WiFi Touch Panel Užuolaidos Jungiklis:galingas funkcionalus smart užuolaidų jungiklis,mes galime lengvai gali paversti mūsų namą į smart vienas.Protingai valdyti savo užuolaidas daug lengviau ir sumaniau būdu.RF nuotolinio ir rankinio valdymo jūsų užuolaidos neprivaloma.Dar svarbiau,vienas nuotolinio valdymo pultas gali valdyti grupę " smart užuolaidų jungikliai.Be to,ji gali dirbti su smart užuolaidų variklio arba voleliu užrakto suprasti, automatikos visiems užuolaidos namie.Tiesiog pridėkite ir motorizuoti atspalviai arba kitų panašių įrenginių į savo smart namuose su " Smart Užuolaidų Variklio!(Pastaba:užuolaidų variklis nėra įtrauktas į paketą.)

2.Valdymas iš bet Kur:Kontrolės užuolaidų bet kuriuo metu iš bet kur, su jūsų telefoną naudojant "Smart Gyvenimą" PROGRAMĄ.Uždaryti užuolaidų automatiškai, kai esate toli nuo namų.Kas daugiau,naujas update versija užuolaidų jungiklis palaiko apšvietimą išjungti PROGRAMĖLIŲ,teikiantys daug daugiau žmogiškas protingas operacija dizaino išmaniųjų gyvenimo būdą.

3."Hands-Free Valdymas Balsu:Suderinama su "Amazon" Alexa " ir "Google" pradinis balso jūsų užuolaidos, leidžia jums protingesni ir patogiau, gyvenimo išlaisvinant savo rankas.

4.Multi-scenarijaus Derinimas-Suderinti įvairių rūšių užuolaidos, pvz., langų žaliuzės/geležinkelių žaliuzės/vertikalios žaliuzės.Įdiegti Smart Užuolaidų Jungiklį daug vietų, pvz., biuro/ studijų/ miegamasis/ gyvenamasis kambarys ir t.t., net kontroliuoti Markizės savo kieme.

5.Tvarkaraščiai&Atgalinės:Nustatykite tvarkaraščius, kontroliuoti užuolaidos ant savo tvarkaraštį.Automatiškai atidaryti savo užuolaidų metu jūs atsistoti ir arti užuolaidų, kai jūs einate į lovą.Kai jūs imtis prigulti, nustatykite atgalinės atskaitos atidaryti užuolaidas, pažadinti jus.

Aprašymas:

1.Nuotolinio Gali Dirbti Tik su RUSIJA+WIFI Užuolaidų Jungiklis.

Techniniai duomenys:

Tipas: Jungiklis, Nuotolinio Valdymo(Pasirinktinai)

Užuolaidų Jungiklis:

Darbo Įtampa:AC 100-240V 50/60Hz

Maksimali Galia:≤1000W

Budėjimo Galia:≤0,5 W

Darbinė Temperatūra:0-80℃

WiFi Protokolas:IEEE 802.11 b/g/n

Ryšio Režimas:Nulinės Linijos ,Ugnies Linija

RF Nuotolinio:

Dažnis:433 MHz

Standarto Kodas:1527

Belaidis ryšys:RF

( Baterijos nėra įtrauktos į paketą sąrašą,jums reikia savarankiškai įsigyti.)

Pakuotė:

1 x Užuolaidų Jungiklis

1 x RF Nuotolinio

1 x Vartotojo Vadovas Įrengimas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: automobilių leopardas, kelis jungiklis, protingo namo automatization, nanoleaf, perjunkite wi-fi, ritinio užrakto jungiklis, nuleidžiamųjų langinių audiniai, vairuotojo žaliuzės, durys, garažas, multi jungiklis.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: užuolaidų jungiklis
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Kamera Įrengta: No
  • Standartinis Kodas: 1527
  • Prekės Pavadinimas: ONLENY
  • spalva: Balta
  • Dažnis: 433 MHz

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]