Rocketek Pačiu metu skaityti 5 kortelės, USB 3.0 atminties kortelių skaitytuvas c Tipo adapteris iš micro SD/TF PLG MS compact flash (microsd), kompiuterių

  • €15.15
  • €9.85



  • Dalintis:

Papildoma informacija

USB 3.0 kortelių skaitytuvą, "Bluetooth" adapteris XQD/SD kortelių skaitytuvas XQD kortelių skaitytuvas

XQD/SD kortelių skaitytuvas 600Mbps WIFI Adapterį SD/TF USB 3.0 HUB USB/ XQD/SD kortelių skaitytuvas

Produkto Aprašymas

Rocketek SD Kortelių Skaitytuvą, USB 3.0 Kortelės Hub Adapteris 5Gbps Skaityti 5 Korteles, Perfect Photo Saugoti ir Dalintis Įrankis Fotografams!

Vienu metu Skaityti & Parašykite apie 5 Kortas, PC

Šis USB 3.0 kortelių skaitytuvas kortelių skaitymas ir rašymas ne super greitis iki 5Gbps.Jis galėjo skaityti ir rašyti ant 5 korteles vienu metu, kad jus toli nuo vargo, nuolat, atjunkite ir vėl prijunkite.

Universalus Suderinamumas

"Prijungti ir leisti" dėl kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, įrengti su standartine USB 3.0 prievadas su dauguma šiuolaikinių operacinių sistemų, įskaitant Windows XP "/Vista"/7/8/8.1/10 "Mac OS", "Linux", "Chrome" OS.

Super Greitis Duomenų Perdavimas

Paramos super greičiau perduoti duomenis iki 5Gbps per USB 3.0 sąsają 10X greičiau nei USB 2.0, perduoti HD filmus ar failus tik kelias sekundes.

Kompaktiškas Dizainas

Su plonas ir aptakus dizainas, puikus rinkinys kelionei, Aliuminio lydinio medžiagos suteikia jums aukštos kokybės tekstūros, lengvai patraukti ir imti. 7 colių trumpas kabelis būtų sumažinti stresą USB prievadą jūsų kompiuteryje, ir neturės įtakos naudoti gretimų uostų.

1.【5-IN-1 Card Reader】Šis USB Kortelių Skaitytuvas yra su CF/SD/TF/M2 kortelės lizdas, kuris palaiko SDXC/SDHC/SD/MMC/RS-MMC/Micro SD/TF /Micro SDXC/Micro SDHC/UHS-I/M2 atminties korteles.LED būsenos indikatorius nuolat, kai prijungtas, mirksi, kai perkeliant duomenis.Skaityti ir Rašyti apie 5 korteles vienu metu.

2.【Superspeed Duomenų Perdavimo】Greitas Duomenų/Failai Prieigos ir Perdavimo spartą, Super-Speed (5Gps) - 10X greičiau nei USB 2.0 (480 Mbps), kuri leidžia jums perduoti HD filmus ar failus tik kelias sekundes per USB 3.0. Atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0, 1.1 ir 1.0.

3.【Plačias Suderinamumo】USB 3.0 jungtis, suderinama su "Windows XP " /Vista"/7/8/8.1/10 "Mac OS", "Linux", "Chrome" OS.Su plonas ir aptakus dizainas, plug and play, be vairuotojo reikia į suderinamus prietaisus.

4.【Slim & Kompaktiškas】Taip naudinga ir toks kompaktiškas, usb kortelių skaitytuvas yra puikus rinkinys kelionei.Sustiprinta usb 3.0 kabelį, Alavo-padengti gryno vario branduolys ir multi-ekranuotas viduje, tvirtas eksterjero ir karščiui atsparios jungtys užtikrinti aukštą duomenų perdavimo efektyvumą ir ultimatyvūs patvarumo.Nešiojamų ir kompaktiškas, ir tinka bet kokiai progai.

Žymos: sd, cf kortelių skaitytuvas, kortelių skaitytuvas sd, kortelė cf, rocketek usb, ms atminties kortelę, e ink, 128 gb micro sd, microsd usb, emv smartcard reader, moterų, usb card reader.


  • Kortelių Lizdai: Visi 1 / Multi 1
  • Modelio Numeris: CR306A
  • Savybės: pats laikas perskaityti 5 korteles
  • Describle: sd kortelė, usb adapteris
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Rocketek
  • Sąsaja: USB
  • Įrengimas: Išorinis
  • Tipas: CF Kortelės

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]