Non-slip Kačių Dubenėlius Dvigubi Kaušeliai Su Iškeltas Stendas, ėdalo Ir Vandens Dubenėlių, Katės Tiektuvai, Šunys Katės Dubenėlį Naminių Reikmenys

  • €19.82
  • €10.31



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Specifikacija:

Spalva: Skaidrus

Dydis: Dubuo burną skersmuo 13cm

Pastaba:

Prieš perkant, prašome patvirtinkite, kad gaminio spalva yra, jūs norite pirkti.

Savybės:

1.Platformos 15 Laipsniu Pakreiptas: 15°pakreipus platforma, patogūs maitinti aukštis padidėjęs pet dubenį sumažinti stresą ir spaudimą katės kaklo ir sprando slankstelio.

2.Stabilus stovas & ne slydimo: Finansuojančiojo bazė yra pakeltas, ir apačioje yra ne slydimo medžiaga, siekiant išvengti apsivertimo.Dizainas pagal jūsų katė forma katė.Rūpintis jūsų katė.

3.Taupykite Pinigus: katės maisto dubenėlį ir vandens dubenį yra sujungtos į vieną, kuri yra patogi ir praktiška, taupo pinigus.Skaidrus finansuojančiojo gali kontroliuoti maisto kiekį, apsaugoti sveikatą, ir gyvūnai, ir atsispirti mažėja.

4.Indai lengvai plaunami: Skaidri, indai ir stalo įrankiai yra pagaminti iš pažangiomis materialisl, kuris yra daugiau patvarus ir stabilus naudojant.Maisto ir vandens tiektuvas turi 6.7 uncijų, geras mažų šunų ir kačių.Permatomas dubenėlis yra nuimamas, lengvai nuimami ir gali būti valomi.

5.Unikalus Dizainas: Pet dvigubas tiektuvą yra unikalus, stilingas ir minimalistinis.Spalvingi dizainas atrodo puikiai namų puošybai.Tinka katėms, siekiant patenkinti naminių gyvūnėlių savininkai.

Pakuotės inclulding:

1 x Pet Dvigubas Dubenėlis

Žymos: electri maisto stendas maišytuvas, mėlynas stendas maišytuvas, maisto virtuvės maišytuvas, juodas stendas maišytuvas, amatininkas stendas maišytuvas, prieskoniai maisto maišytuvas, kmix stendas maišytuvas, grindų stovas maišytuvas, logik maisto maišytuvas, joyang stendas maišytuvas.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Suapvalinti

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]