30 Vnt Aksomo, Pakabos Drabužių Premium Sunkiųjų Ne Slydimui dėl Kailio Suknelė Tiktų 66CY

  • €14.96
  • €10.62



  • Dalintis:

Papildoma informacija

30 Vnt Aksomo, Pakabos Drabužių Premium Sunkiųjų Ne Slydimui dėl Kailio Suknelė Tiktų 66CY Prekės Specifikacija: Savybės:

1.Pakankamai stiprūs surengti 10 svarų;-ultra plonas konstrukcija yra pakankamai tvirtas, turėti savo apsiaustus ir kelnės

2. Pagamintas iš tvirto medžiagos šie laikikliai gali turėti ir tvarkyti savo drabužius, erdvės taupymas ir išvalyti jūsų spinta

3.Minkštas aksominis, o ne plastiko arba metalo nepalieka raukšlėtis ant ziajać, kai jūs karto juos per

4. Šios aksomo, Pakabos, yra ne tik tvirtas ir lengvas, bet taip pat funkcija, neslidžia požymis, kad turi drabužių vietos be kritimo arba žuvo.Plonas dizainas pakabos leidžia jums padidinti vietos jūsų spintoje.Gauti tvarkingas, organizuotas spinta su šiais aukščiausios kokybės vienodas Juodo Aksomo pakabos.

5.Kabliukai šių aksomo pakabos yra sturdily suprojektuoti su 360 laipsnių pasukti funkcija teikti labai lengva naudoti.Jis leidžia jums lengvai pasukti kabliuko, kaip reikalaujama, kad galėtų valdyti savo garderobą į kvalifikuotoms būdu.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Specifikacija:

Medžiaga:Aksomas

Kiekis:30 Vnt.

Dydis:17.5x9 colių

Komplektą Sudaro: 30x Pakabos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kartoninė pakaba, plastikiniai šlepetė pakaba, rūbams kabinti drabužius, Velvet, pulko pakaba, zeralo drabužių, kabyklos, sulankstyti kostiumas pakaba, aksomo pakabos 200, sijonai, drabužių, kabyklos, vielos laikikliai 100.


  • Prekės Pavadinimas: Furnishard

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]