Katė Dubenys, neslidžia Dvigubi Kaušeliai Su Iškeltas Stendas, ėdalo Ir Vandens Dubenėlių, Katės ir Šunys Lesyklos Sumažinti Kaklo Skausmas, Naminių Reikmenys

  • €18.47
  • €9.24



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Specifikacija : 【SUMAŽINTI KAKLO NAŠTA】15°pakreipus platformą, pagrįstą dubenys aukštis sumažinti stresą katės kaklo,artritas ar nugaros, patogesnė už jūsų augintiniai.Iškėlė kačių maistas, indai skatina srautas maistas iš burnos į skrandį ir leidžia lengvai praryti. 【IŠKELTAS STENDAS & NE SLYDIMO】Iškėlė kačių dubenėlius stovėti leidžia dubenį tinka jūsų kačiukas nepriklausomai nuo pečių ir apetitas.Ne slydimo fiksatoriais apačioje išvengti apsivertimo. 【DVIGUBI KAUŠELIAI】kačių maisto ir vandens dubenį 2 in 1 didelio įstrižai ratlankio sumažina kačių maistas nuleisti ir tinka butas, su kuriomis susiduria katės.Skaidrus kaušeliai gali kontroliuoti maisto kiekį, laikyti augintinių sveikatos, ir atsispirti mažėja. 【PATIEKALUS LENGVA PLAUTI】 Skaidrūs indai yra pagaminti iš pažangiomis Vokietija) medžiagos, kuri yra daugiau patvarus ir stabilus naudojant.Maisto ir vandens tiektuvas turi 6.7 uncijų, geros mažų gyvūnų ir kačių.Į dubenį kačiukas yra nuimamas, lengvai išimti ir valyti. 【UNIKALAUS DIZAINO】 Dubenėliai katėms yra unikalus, stilingas ir minimalistinis.Specialios konstrukcijos yra taip pat graži namų dekoracija, naminių gyvūnėlių savininkams.Kačių maisto indai yra pupularing.

Žymos: katė fontain "pasidaryk pats", katė sauso maisto, pet dubenį 5, rex triušiai, dubenėlį ryžių, hoopet katė finansuojančiojo, paglostyti katę, tipo šunų maisto dubenėlį, raundas keramikos indai, šuo.


  • Formos: Suapvalinti
  • Tipas: Vieną
  • Medžiaga: Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]