Nemokamas Pristatymas 4 Sluoksnis Ekologiškų Kanapių, Medvilnės Įterpti kūdikių Medžiaga Vystyklų sauskelnių, 55% kanapės, 45% orgac 5vnt/daug

  • €12.32



  • Dalintis:

Papildoma informacija

weclome mano parduotuvėje !

Nemokamas Pristatymas 4 Sluoksnis Ekologiškų Kanapių, Medvilnės Įterpti kūdikių Medžiaga Vystyklų sauskelnių, 55% kanapės, 45% orgac 5vnt/daug

Aprašymas:

1 įdėkite šios rūšies vystyklų tinka visiems medvilnės ir popieriaus vystyklai.Daugiau puikus taikymo poveikis bus galima su rungtynių naudojimo, aplinkos apsaugos, plaunamas ir nepralaidžiose vystyklai.

2 Dydis :36*14 cm.Su 4 sluoksnių ir verpimo hemming su 55%kanapės 45%medvilnės medžiagos ir su 100% gydymo Nano-technologija, visi šie vystyklai galima plauti ir naudoti keletą kartų.

3 Greitai įsisavinti didelį kiekį vandens ir Super minkštas ir patogus audinys medžiaga, kuri yra labai svarbi slaugos savo babys sėdmenų.

4 Lengva nešioti, paprasta atimti ir lengva plauti.

5 Pastaba: absorbcijos sluoksnis nebus leidžiama pasiekti šlapimo prisotinimo lygis; slaugos darbuotojai turėtų pakeisti vystyklų iki absorbcijos sluoksnis pasiekti šlapimo prisotinimo lygis.

Apmokėjimas:

1: Mes accepte Alipay dėl Kaunaskitaip.lt.

2: Jūs galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi , Paypal ir Banko Pervedimu

3: Visos mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4: Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Pristatymas:

1: Woldwide Pristatymas.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO adresas)

2: nurodymai, apdoroti laiku po mokėjimo tikrinimo.

3: Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

4: Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5: Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grąžinimas:

1: 12 mėnesių Gamintojo Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2: Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

3: Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

4: Grįžti siuntimo išlaidas apmoka Pirkėjas.

Apie Mus :

Gogreen, PujiangHailan Drabužiai Co., Ltd., įkurta 1995 ir 1996 metais nustatyti thebranch-bendrovė inChina,Weare didelis kūdikių vystyklai gamintojai andWe specializuojasi babyreusable audiniu vystyklai Chinafor daugiau nei 10 metų.Mes daug rūšių kūdikių vystyklai.

Minky Vystyklai / Soild Spalvos Sauskelnes / Cartoon Spausdinti ModernDiapers / Bambuko medžio Intarpais / Bambuko Įdėklai / Kanapių conton Įdėklai / Mikropluošto Įdėklai /

Mes turime mūsų pačių gamykloje ir turi exportedplentiful kūdikių audiniu vystyklai .jūsų patenkinti mūsų amžinai persuit!!!

Atsiliepimai :

1: paliksime TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ gavęs mokėjimą.

2: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

3: Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po gauname tai, Mes jums tinkamą sprendimą prieš atostogas, Neutralus ar Neigiamas Grįžtamasis ryšys.

Žymos: vystyklų kanapių įterpti, audinys teflonu, kūdikių vystyklų medžiaga, vystyklų kanapių, medvilninių vystyklų įterpti, ab audinys, medžiaga vystyklų naujagimis, alva vystyklų, alva kūdikių vystyklų medžiaga, medžiaga vystyklų linijinės.


  • Tinkamas svoris: 3-15 kg
  • Elemento Tipas: Sauskelnes
  • Kiekis: 5
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: kanapių medvilnės
  • Modelio Numeris: Kita
  • Klasifikacija: Vystyklų
  • Funkcija: Likti Sausas
  • Amžius: 7-12m
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]