LIVTER volframo plieno, Stovas frezavimo cutter krumplių frezavimo cutter

  • €35.17



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Produkto Aprašymas

HSS ar VHM įgaubti ir išgaubti frezos už halfcircular ir quartercircular pjovimo.Įgaubtas kieto karbido pjūklas ketvirtį apskritimo arba pusiau ratą į kairę arba į dešinę, skersmuo 15 mm - 200 mm yra pagaminti pagal pareikalavimą.

Klientai gali nustatyti šie parametrai: skersmuo frezavimo cutter centrinės skylės frezavimo cutter keyway frezavimo pjovimo storis, mm pjovimo frezavimo pjovimo dantų skaičius smulkinimo frezos danties formos frezavimo cutter pjovimo kampų ant dantų kraštų frezavimo cutter

Frezavimo cutter asortimentas ø 20 mm ø 315 mm storio svyruoja 0,2 mm - 6 mm kintamo didinimo su dantų formos: A - B - BW.Visi standartiniai pjūklus, yra HP-ŠLIFUOTI vykdyti, bet yra lengvai prieinami, VAPO arba P. V. D. (fizikinis Nusodinimas iš Garų fazės) padengta vykdymo.Minėtų pavyzdžių, išilginio pjovimo pjūklai yra tik maža apžvalga mūsų gamybos posibilities.Mes esame pasiruošę gaminti, taip pat įvairias priemones pagal jūsų dokumentus, pavyzdžiui, prizminis pjovikliai, pavarų frezos, profilio pjovikliai, shell pabaigos mills pjovikliai, šoną ir veidą, frezos, halfcircle frezos išgaubtos, pusė apskritimo frezos įgaubtas kampe suapvalinimo frezos, vienu kampu frezos, dvivietis kampas frezos , HSS Pusėje Drožlių Šalinimo Pjūklai tiesūs dantys, M2 Pusėje Drožlių Šalinimo Pjūklai visą dantį, HSS Pusėje ir Veido Karpymo tiesūs dantys, HSS Pusėje ir Veido Karpymo išskirstytų dantis.

Įmonės Informacija

Žymos: skristi cutter malūnas, pavarų cutter 30, a949, nagų pjovimo įrankiai, pjovimo galva spiralė, 15t pavara, r8 pavarų cutter, cnc veido malūnas, krumplių pjovimo įrankis, pjovimo įrankių.


  • Modelio Numeris: livter-T05
  • Skersmuo: daugiau dydžių
  • Medžiaga: Greitapjovio Plieno
  • Bendras Ilgis: daugiau dydžių
  • Tipas: Išgaubto Malūnas

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]