Natūralaus Medžio, Ąžuolo Drabužių Kabykla Prie Sienos Tvirtinamas Kabliukas Dekoratyvinis Raktų Pakabukas Skrybėlę Rankinėje Saugojimo Pakaba Kablys Vonios Kambarys Stovo

  • €4.16
  • €1.04



  • Dalintis:

Papildoma informacija

Savybės:

*1. Patvarių medžiagų: Mūsų drabužių kabliukai, pagaminti iš tauriųjų ąžuolo ir turėti geras atsparumas dilimui.Kai pakabinti ant drabužių, kepuraitės ir kiti daiktai, ilgą laiką, jie yra sunku subraižyti ir patvarus.

*2. Projekto privalumai: U formos kabliukas, lankstosi į viršų, todėl nėra reikalo nerimauti dėl krintančių daiktų nuo kabliuko.Skylę tuo ispudi pabaigos, siena gali pagerinti jo apkrova ir padėti kablys klijuoti prie sienos visiškai, tokiu būdu suteikiant stabilumą remiant kabantį objektą.

*3. Saugojimo gaminiai: paltai kablys gali padaryti kambarį atrodo švaresnis, ir kabantys krepšiai, kepurės ir kiti gaminiai gali ne tik sutaupyti laikymo vietos, bet taip pat apsaugoti trimatis prasme, straipsniai, parodyti savo straipsniuose aiškiai ir sutaupyti daug paieška laiko.

*4. Paprastas montavimas: Po gręžimo dvi skyles sienoje, įdėkite ir pritvirtinkite prie sienos tvirtinimo varžtai, ir instaliacija gali būti baigtas per kelias minutes ir gali būti naudojamas iš karto.

*5. Kiekis ir dydis: Jūs gausite gumos U formos kabliukas, kurių dydis yra apie 12,5 * 8 * 2cm.Galite įsigyti pakankamai kiekiais, kad atitiktų jūsų saugojimo poreikius miegamieji, vonios kambarys ir kitose vietose.

Specifikacija:

Medžiaga: ąžuolas

Matmenys: apie 12,5 * 8 * 2cm/4.92 * 3.15 * 0.79 cm

Svoris: apie 60g (vienas, be priedų)

Maksimali apkrova: apie 5kg

Sąrašai:

1 * Ąžuolo Kablys

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: vroom sienų apdaila, savininkas klavišą sienos, medikas raktų pakabukas, arklių drabužiams, kablys sienos, krepšys moterims, amatų medienos, picatinni geležinkelių, barelį ąžuolas, vonios kambarys rožinė.


  • Funkcija: Įžuvinti
  • Modelio Numeris: JJ2025588*8
  • Tipas: Kabliukai & Bėgiai

Parašyti atsiliepimą

Reitingas?




Jums taip pat patiktų


Paramos 24/7
Telefonas
El.paštas
[email protected]